Pupil van de week: Daniël Bouwman

Aankomende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van Elspeet 1 weer op het programma. Elspeet zal het gaan opnemen tegen Oene 1. Tijdens deze wedstrijd zal er (natuurlijk) ook weer een pupil van de week aanwezig zijn. Het is Daniël Bouwman die de eer heeft om de eerste pupil van de week te zijn van het aankomende seizoen.

Daniël is 11 jaar oud en speelt in de JO12-1. Zijn favoriete club is het Engelse Manchester City. De beste speler van Elspeet 1 vindt hij Bart van den Hoorn. Daniël verwacht dat Elspeet met 2-0 zal winnen van Oene. We hopen natuurlijk dat hij gelijk krijgt!

We wensen hem in ieder geval een hele leuke middag toe!

DanielBouwmanCompleet

Presentatiegids 2019-2020 gepubliceerd!

Met trots presenteren wij u de presentatiegids van VV Elspeet voor het aankomende seizoen 2019-2020. Deze gids kenmerkt zich door zijn nieuwe strakke lay-out, prachtige foto's en uiteraard de interessante verhalen en interviews. Verder komen alle 'ins en outs' van de vereniging aan bod, we blikken terug en kijken vooruit naar het nieuwe seizoen dat voor de deur staat.

Vanmiddag (zaterdag 7 september) is de presentatie van deze gids geweest waarin Henri van Asselt de gids mocht publiceren. Gisteravond werd de gids als eerste officieel overhandigd aan Jan Pluim, die samen met Han van Burken de voorpagina van deze editie mag sieren (laatstgenoemde was echter afwezig vanwege privé-omstandigheden).

Aankomende week zal de gids verstuurd worden naar alle sponsoren, steunende leden, ereleden en 'lid van verdienste'. Volgende week zaterdag (14 september) zal de presentatiegids in de kantine liggen om mee te nemen voor iedereen die er nog geen een heeft. Om extra drukkosten voor de vereniging te voorkomen vragen wij iedereen er op te letten maximaal één gids per huishouden mee te nemen.

Voor iedereen die nu al enorm nieuwsgierig is naar hoe deze gids eruit ziet en wat er allemaal in te lezen valt, hebben we de presentatiegids alvast online gezet. Deze kunt u zien via de volgende link: https://vv-elspeet.nl/informatie/algemeen/seizoensgids.

Wij hopen dat iedereen het er mee eens is dat er een mooie nieuwe presentatiegids op tafel ligt.
We wensen iedereen veel leesplezier!

De redactie (Henri van Asselt, Eric Kroes, Patrick van den Hoorn, Jesse Boer, Thomas van den Hoorn & Jasper van den Hoek)

PresentatiegidsWebsite

UitreikingGidsJan1

UitreikingGidsJan2

Nieuw trainingsschema gepubliceerd

Het trainingsschema voor het aankomende seizoen is inmiddels gepubliceerd. Deze is te vinden op de site onder het kopje 'informatie' en vervolgens onder het kopje 'leden' of door hier te klikken.

Knipsel36

Internationaal jeugdtoernooi Hulshorst

Op de dagen 23 en 24 augustus wordt inmiddels voor de negende keer het ITU14 georganiseerd door vv Hulshorst. Aan dit toernooit doen verschillende nationale en internationale top-jeugdteams mee. Ook doet er elk jaar een regioteam mee. Dit regioteam bestaat uit spelers van omliggende verenigingen rondom Hulshorst, waaronder ook vv Elspeet. Namens vv Elspeet zullen Devin van de Vosse en Tijs Elbertsen meedoen.

De volgende teams doen mee:

Poule A Poule B
1. FC Köln FC Sankt Pauli
Odense BK  AZ
PEC Zwolle FC Utrecht
Vitesse KRC Genk
Wolverhampton Wanderers Regioteam

De toernooidagen zijn:

• Vrijdag 23 augustus 2017 van 15.30u. -19.00u.
  • Zaterdag 24 augustus 2017 van 10.30u.-17.30u.

Kijk voor meer informatie, zoals het speelschema en de trainingsdatums van het regioteam, op de website van ITU14:

Het is zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij de wedstrijden en/of trainingen!

We wensen Devin en Tijs heel veel succes en vooral plezier in Hulshorst!

itu14

Foto van ITU14 2017. Te zien zijn Michel van den Hoek en Harm Smit (beiden in de blauwe tenues, v.l.n.r.) die destijds mee mochten doen aan het regioteam namens vv Elspeet.

Subcategorieën