Van de Voorzitter (2)

Dag allemaal,

Het was de afgelopen periode was nogal een achtbaan op de club om alles in goede banen te leiden.

Na een mooie competitiestart waarbij we allemaal weer konden voetballen en op een aangepaste manier gebruik konden maken van de accommodatie werd helaas al snel duidelijk dat er opnieuw maatregelen zouden volgen.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is ontzettend veel tijd en energie gestoken in het aanpassen van de accommodatie zodat bij de start van het nieuwe seizoen alles open gehouden kon worden. Namens het bestuur wil ik de vrijwilligers nogmaals bedanken voor de vele avonden en zaterdagen werk om alle aanpassingen te verzorgen en te handhaven. Het was niet altijd even makkelijk, maar we hadden het als club gewoon goed voor elkaar.

Momenteel liggen de wedstijden al weer een tijdje stil en zit de accommodatie bijna helemaal op slot. Het trainen kan soms aangepast nog doorgaan, maar het is allemaal behelpen en het ergens naar toe werken is er gewoon niet.

Zoals het er nu voorstaat zal in het gunstigste scenario de competitie op 16 januari worden hervat, bekerwedstrijden worden geschrapt en de hele maand juni wordt door gevoetbald. Uiteraard is het afhankelijk van de komende periode of de competitiestart op 16 januari haalbaar is.

Voor de vereniging zelf is het natuurlijk ook lastig, maar door het juiste beleid van de afgelopen jaren en enkele steunmaatregelen kunnen we het als vereniging gelukkig nog wel even volhouden. Vooral als iedereen, leden en sponsoren, de club gewoon blijven steunen.

De geplande ledenvergadering zal vanwege de maatregelen worden uitgesteld tot nader bericht. De huidige bestuursleden zullen daarom in hun functie doorgaan tot de ledenvergadering doorgang kan vinden.

Vanzelfsprekend zullen ook alle andere geplande activiteiten, zoals de jeugdactiviteiten en de nieuwjaarsreceptie, geen doorgang vinden de aankomende periode. Jarenlange tradities kunnen dit jaar dus helaas niet worden voortzet, door alle maatregelen is dit helaas gewoon niet mogelijk.

Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar de draad weer oppakken en dan meer dan ooit tevoren weer genieten van onze sport en de vereniging.

Let op elkaar, blijf gezond en hopelijk tot snel,

Erik Hulleman

Namens het bestuur.