Van harte welkom, maar houd je aan de corona regels!

Beste leden/bezoekers.

Zaterdag 19 september gaat de competitie weer van start, waardoor er iedere zaterdag weer de nodige mensen verwelkomt worden op ons sportpark.
De afgelopen periode, vanaf 1 juli, dat we weer open mochten met de nodige regels hebben we als bestuur en kantinebeheer er zo veel mogelijk aan gedaan om de kantine met de geldende corona-regels voor iedereen toch gezellig en leuk te maken.
O.a. het volgende is gedaan:
  • Er is voor extra ruimte gezorgd met de aanschaf van een tent met tafels.
  • De indeling in de kantine is zo gemaakt dat een team aan meerdere tafels toch redelijk bij elkaar kan zitten.
  • Buiten is het terras zo ingedeeld dat er met meerdere banken genoeg plaats is om redelijk bij elkaar te zitten.
  • De bestel app is geïntroduceerd om lopen en wachten te voorkomen. Wat best wel een extra druk geeft op de vrijwilligers van de bar en keuken.
  • De laatste weken hebben we het diverse malen via de app, website en mondeling onder de aandacht gebracht hoe de richtlijnen te volgen.
Inmiddels hebben we de nodige verwijten, wijzen naar anderen en opmerkingen m.b.t. andere plaatsen/locaties waar dit wel mag enz., om ons oren gekregen en dat we niet zo extreem moeten doen.
Maar we hebben niets te maken met andere verenigingen, horeca o.i.d.  We hebben intern besproken dat we de richtlijnen die er liggen willen blijven hanteren. Wij hebben de corona-regels niet gemaakt maar moeten ons er wel aan houden willen we de kantine graag openhouden. Krijgen we controle en een waarschuwing zijn we genoodzaakt om de kantine te sluiten.
Wie wil dat???

Eigenlijk kan er nog heel veel, alleen zal het met inachtneming van de 1,5 meter moeten. Dit lijkt ons geen moeilijke opgave, maar blijkt de laatste weken toch weer te vertroebelen en/of bij enkele zelfs lak aan te hebben.
Daarom hierbij nogmaals een oproep om je aan de regels te houden.

We noemen ze nog 1x. :
  • Bij binnenkomst registeren en handen desinfecteren
  • Looplijnen aanhouden – wordt nu te weinig rekening mee gehouden.
  • Buiten max 4 personen per tafel – ook bij de bartafel!
  • In kantine en tent geen tafels en stoelen verschuiven, de stoelen staan nu ingedeeld bij de tafels en dit blijft zo staan .
  • Niet staan bij tafels, geldt zowel voor kantine, terras als tent.
  • Bar krukken staan op de plaatsen waar er 2 bij elkaar kunnen zitten aan tafel of bar, deze niet verschuiven.
  • Niet op de afgeplakte delen gaan zitten/staan!
  • Bestellen zo veel mogelijk per app
  • Betalen zo veel mogelijk bij vertrek ( lopen te voorkomen )
Worden deze richtlijnen niet nageleefd, zullen er geen consumpties meer naar de desbetreffende tafel(s) verstrekt worden.

Uiteraard blijven de standaard corona regels van kracht:
Bij koorts, verkoudheid, niezen e.d.  == Blijf thuis.
Kun/wil je je niet aan de regels houden m.b.t de kantine == Blijf dan ook thuis.

Wij willen als bestuur en kantinebeheer geen politieagent gaan spelen om iedere keer weer mensen op de geldende regels te moeten wijzen. We hopen met dit schrijven dat jullie allemaal mee willen werken en dat we het gezellig kunnen houden in de kantine.
Mocht er niet voldoende rekening gehouden worden met de regels zullen we genoodzaakt zijn de kantine te sluiten.

Neem je verantwoordelijkheid!

Namens het bestuur en kantinebeheer.