Kees Pluim keert terug bij V.V. Elspeet

Deze periode van het jaar wordt door veel clubs benut om hun selecties met het oog op het nieuwe seizoen te versterken door spelers te benaderen. V.V. Elspeet maakt doorgaans geen deel uit van die zogenoemde spelerscarrousel, met name omdat het beleid van de club is dat iedereen welkom is maar dat we geen spelers betalen. Wij zien graag spelers in ons 1e elftal die binding met de club hebben.

Omdat Kees de hele jeugdafdeling bij V.V. Elspeet heeft doorlopen en als jeugdspeler ook al meerdere malen zijn opwachting maakte in het 1e elftal, hebben wij hem een aantal weken geleden gepolst of hij wellicht openstond voor een terugkeer. Na een positief kennismakingsgesprek met onze nieuwe hoofdtrainer Norbert Koelewijn heeft Kees rustig de tijd genomen om zijn keuze te maken. Deze week heeft Kees ons laten weten aankomend seizoen terug te keren bij V.V. Elspeet! Inmiddels heeft hij zijn vertrek bij zijn huidige club S.D.C. Putten ook kenbaar gemaakt.

Wij zijn uiteraard heel blij met de keuze van Kees. Met zijn eigen spelkwaliteit en ervaring in de hogere regionen van het amateurvoetbal is hij als speler en persoonlijkheid een welkome en waardevolle versterking voor onze jonge selectie. Zijn komst kan dan ook zeker bijdragen aan de doelstelling om een stabiele factor in de 3e klasse te worden. Hopelijk komt er snel een einde aan het voetballoze tijdperk zodat we Kees weer in het vertrouwde zwart-wit kunnen zien voetballen ‘Op de heide’. We wensen hem alvast veel succes!

VTC VV Elspeet

KeesPluim

Kees Pluim in actie in het shirt van SDC Putten. Aankomend seizoen zal hij het zwart-witte shirt van VV Elspeet weer dragen (Foto afkomstig van: ©Dennis Bresser Fotografie, bewerkt door P. v/d Hoorn)