Elspeet 1 bereikt finale play-offs! (Gratis busreis!)

Elspeet heeft vandaag, zaterdag 1 juni, door een terechte 4-1 uitoverwinning op CSV'28 1 de finale bereikt van de play-offs om promotie/degradatie. Hierdoor speelt Elspeet op zaterdag 8 juni tegen WZC Wapenveld 1. Wapenveld is een bekende ploeg voor Elspeet aangezien ze dit jaar bij ze in de competitie zaten. De uitwedstrijd werd destijds nipt verloren met 1-0. De thuiswedstrijd werd echter met 3-2 gewonnen. WZC eindigde met 38 punten uit 22 wedstrijden op de 4e plaats. Elspeet eindigde 5e met hetzelfde aantal punten maar met een lager doelsaldo. We kunnen dus wel stellen dat beiden ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft dan ook een mooie wedstrijd te worden aanstaande zaterdag. De wedstrijd zal gespeeld worden op het sportpark van VSCO'61 in Oosterwolde. Aanvang is 15:00uur.

Ook deze wedstrijd zullen we weer met de bus gaan. Wanneer je graag mee wilt met de bus is dat mogelijk door je hier op te geven (kosten: Gratis!).

We hopen dat er een hoop supporters zullen zijn aanstaande zaterdag om de mannen van trainer Jan de Ruiter naar de 3e klasse te loodsen!

Update (02-06-2019):
  • Doordat er inmiddels grote belangstelling is voor het meereizen met de bus is er besloten om een tweede bus te laten rijden. Er geldt nu echter wel vol=vol! (Opgeven kan hier)
  • In onderling overleg met het bestuur van Wapenveld is besloten om een entree te vragen van 3 euro per persoon (vanaf 16 jaar). Dit geldt dus ook voor de leden van VV Elspeet! Wel krijg je als compensatie bij terugkomst op sportpark 'Op de Heide' een gratis consumptie op vertoon van je entreebewijs.
  • Door sponsoring is de busreis inmiddels gratis (ipv: 7,50).
  • Er zal tijdens deze wedstrijd een verloting worden gehouden die ten goede komt aan beide verenigingen.

Update (05-06-2019):
  • Meerdere sponsoren hebben het mogelijk gemaakt dat er geen eigen bijdrage betaald hoeft te worden voor de bussen aanstaande zaterdag. Dit betekent dus dat iedereen gratis mee kan reizen naar Oosterwolde.

• Er zijn op het moment van schrijven nog zo'n 15 plaatsen over. Dus geef je snel op, want vol=vol! (Opgeven kan hier).

• De bus zal om 13:15uur vertrekken vanaf sportpark 'Op de Heide'.

elspeetwapenveld