Mark Spijkerboer nieuwe assistent-trainer Elspeet 1

Onze nieuwe hoofdtrainer Norbert Koelewijn heeft reeds tijdens zijn sollicitatieprocedure kenbaar gemaakt graag gebruik te willen maken van een assistent-trainer. Omdat Arnold Boonen aan het einde van dit seizoen stopt, zijn we op zoek gegaan naar iemand met betrokkenheid bij de vereniging die wellicht zelf ambities heeft om zich (verder) te ontwikkelen in het trainersvak.

In die zoektocht zijn we uitgekomen bij Mark Spijkerboer. Mark heeft nog niet lang geleden op jonge leeftijd zijn voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Dit onder meer om zich te gaan richten op andere sporten en het trainen van de jeugd. Momenteel is hij trainer van de onder 17.

Nadat bleek dat Mark belangstelling had om de stap naar de senioren te maken, heeft Norbert Koelewijn zijn visie, werkwijze en de rol van een assistent daarin met Mark besproken. Vervolgens heeft Mark ons deze week laten weten dat hij met ingang van volgend seizoen graag die geschetste rol wil invullen! Dit betekent helaas wel dat er een lege plaats ontstaat bij de jeugd. Mark heeft zijn keuze inmiddels gedeeld met het jeugdbestuur en de spelers van de onder 17.

Met de keuze van Mark is de trainersstaf compleet. Wij zijn blij dat we iemand vanuit de vereniging hebben kunnen vinden die, mede door zijn werkzame leven, de nodige kennis en ervaring heeft met trainen en coachen van zowel groepen als individuen. Hiermee is hij de gewenste aanvulling van de staf die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de begeleiding van de A-selectie. We wensen Mark veel succes en een fijne samenwerking met de overige stafleden toe! Verder hopen we dat het jeugdbestuur erin slaagt om een goede opvolger voor Mark aan te stellen.

MarkSpijkerboerGras

VTC V.V. Elspeet