Vrouwen Elspeet sluiten mooi seizoen af met verlies

Het is de vrouwen van Elspeet helaas niet gelukt om haar laatste 2 wedstrijden winnend af te sluiten. Op woensdag werd met 1-2 verloren van ’t Harde en op zaterdag werd met 3-1 verloren van EZC’84.

In beide wedstrijden was Elspeet zeker niet minder. Zowel tegen ’t Harde als tegen EZC’84 kwam Elspeet meerdere keren alleen voor de keeper, maar was het steeds de keeper van de tegenstander die in de weg stond.

Tegen ’t Harde kwam Elspeet al snel op achterstand. Elspeet kwam daarna sterk terug en kreeg diverse grote kansen. Na een half uur spelen was het Daniëlle die de gelijkmaker kon scoren. Direct na rust scoorde ’t Harde echter weer en kwam Elspeet op een 1-2 achterstand. Elspeet probeerde met hard werken wat terug te doen, maar echt grote kansen kreeg het niet meer en zo werd deze wedstrijd, gezien de vele kansen in de 1e helft toch wel enigszins onnodig verloren.

Op zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma tegen EZC’84. Ook in deze wedstrijd kreeg Elspeet veel grote kansen. Maar ook hier liet men die liggen. Het was de keeper van EZC’84 die een aantal prima reddingen had, maar ook werden bijna niet te missen ballen naast geschoten. Via Judith wist Elspeet na een uur spelen toch op voorsprong te komen. Daarna was het vat bij Elspeet duidelijk leeg. EZC’84 drong aan en wist de achterstand om te buigen in een 3-1 winst.

Hiermee eindigt Elspeet op een 8e plaats met 21 punten uit 20 wedstrijden. Een mooi seizoen wordt hiermee afgesloten, wat begon met wedstrijden die met grote cijfers werden verloren en een 2e helft van het seizoen waar iedereen trots op mag zijn. Met aanvulling van een aantal meiden in de winterstop groeide het team en werden diverse mooie overwinningen behaald.

Van een aantal meiden wordt afscheid genomen doordat zij stoppen met voetbal of gekozen hebben om bij een andere club te gaan voetballen. De vrouwen van Elspeet zijn dan ook nadrukkelijk op zoek naar versterking. Lijkt je het leuk om te komen voetballen of weet je iemand die dat wellicht leuk zou vinden, wees van harte welkom om een keer mee te komen trainen in het nieuwe seizoen.

Wil je meer informatie dan kan je altijd contact op nemen met iemand van de begeleiding of een van de speelsters. Of vind meer informatie op www.vv-elspeet.nl of onze social media Facebook. https://www.facebook.com/VVElspeetVR1/  en Instagram https://www.instagram.com/vvelspeetvr1/

VV Elspeet zonder vrouwenteam is iets waar we niet aan willen denken!!!

• BalanceBV
  • WitteveenSchildersbedrijf